Finlandia maraton 2024 -SM ja SAUL-SM 14.9.2024- valokuvia ja HiMan tuloksia

Sateista viikonloppua lupailtiin ja sadetta saatiin, mutta vain aamulla. Sade väistyi kello 11 aikoihin ja maratoonarit saivat juosta juosta lähes sateettomassa säässä noin kello 16.45 saakka. Tuulta ei ollut nimeksikään ja vajaa +12-13 C lämmintä.

Vaajakosken moottoritien varteen on kesän aikana remontoitu 6,5 metriä leveä kevyenliikenteen väylä ja pieni mäki on ohitettu Aholaidassa. Reitti on nyt entistä tasaisempi ja ennätyskelpoisempi. Urakoitsijat keskeyttivät työt, jotta maratoonarit pääsivät juoksemaan ja työt jatkuvat viimeistelytöillä ja ratamaalauksilla. Raitin avajaisia on lupailtu 25.9.

SM -arvo tuo juoksijoita ja ajat paranevat! Paikallisaviisin mukaan reitillä oli ennätysmäärä osallistujia! Kiitos tapahtuman järjestäjille ja juoksijoille!!

Tulokset- kaikki sarjat

Valokuvia – maraton 42,2 km – Kuvaaja Pertti Pernu. Voit lainata kuvia. Jos jaat kuvia, kuvaajan nimi on hyvä mainita. Käy katsomassa samalla Hippoksen maratonkerhon talvitreenit ja hyppää kerhoon mukaan, jos haluat treenata porukalla ja osallistua vaikkapa kisatoimintaan.

Valokuvia- puolimaraton 21,1 – tulossa myöhemin jonkin verran kuvia
-puolimaratonin juoksijoita ei ehdi mitenkään kuvata. Lisäksi kello 16.40 alkoi sataa Koivurannassa, joten kamera piti viedä suojaan.

Hippoksen maratonkerhon juoksijoita oli reitillä jälleen lähes bussilastillinen. Muutama juoksija joutui jäämään tällä kertaa pois.

Tasavauhtijuoksijoita tai tavoiteaikajuoksijoita on seurasta ollut usein mukana ja niin tänäkin vuonna.

Mitalistit!
Heli Sampolahti-Hänninen N35 maratonin voitto
Kirsti Hietaoja N35 maraton toinen sija
Sirpa Ropponen N60 puolimaraton voitto
Mika Rautiainen M50 puolimaraton kolmas

Ilmoittautuneet ja maaliin päässeiden ajat. Klikkaamalla nimeä voit tarkistaa onko aika kirjattu alla olevaan listaan oikein! Linkki vie Finlandia maratonin tulossivuille.

Finlandia Marathon – Jyväskylä, Maraton ja Puolimaraton 14.9.2024

Maraton

Hippoksen maratonkerhon juoksijoita 42195 metrin matkalla. Vasemmalta ylhältä. Harri Hokkanen ja Heli Sampolahti-Hänninen tähtäävät kolmen tunnin alitukseen, 7003 Urpo Loikkanen M70, Kirsti Hietaoja N35, Jaakko Kärsämä M35. Alarivi vasemmalta: Tuomo Saloranta M45, Harri Lamminsivu M45, Harri Hokkanen M55 ja Heli Sampolahti-Hänninen, N35.