WMA Bukarest -Sirpa Ropponen palkinnoille

World Master Athletics eli kodikkaammin aikuisurheilijoiden MM-maraton juostiin 13.10.2024 Romanian Bukarestissa.

Hippoksen maratonkerhon vuosittainen maratonreissu on järjestetty milloin missäkin, mutta liekö nyt itäisin osoite?

Sirpa Ropponen saavutti MM-joukkuekisan kultaa N60 tai N55 sarjassa, aika 3:46,48. Sirpa oli sarjassaan seitsemäs. Lisäksi kerhomme entinen juoksijasuuruus Eki Laitila voiti 70-vuotiaiden miesten maratonin. Lisäksi Suomeen tuli toinenkin mestaruus, sillä N70 sarjassa Riitta Ristikangas voitti ajalla 3:36.

Maratonilla tapahtui myös kuolemantapaus, sillä M75 sarjassa menehtyi suomalaisjuoksija. Voimia omaisille.

Kansikuvassa Anna Sainpalo ja Mika Rautiainen lauantaina ennen starttia. Molemmat juoksivat 10 km. Mika 41:46 M45 ja sarjan viides ja Anna 59:15 (F55) sarjansa yhdeksäs.

Maratonin suomalaiset ja tulokset. Kolmas sarake oikealta kertoo juoksijan sijoituksen sarjassaan.

Sirpa Ropponen odottelee Bukarestissa starttia. Sininen Suomi-paita ja vaalenpunaiset juoksusukat. Joukkuekisan mestaruus! Onnea!

Alla olevassa kuvassa Hippoksen maratonkerhon 10 km, puolikkaan ja maratonin juoksijoita ennen juoksuja perjantaina.

Erkki Laitila juomapisteellä. WMA mestaruus M70 sarjassa. Hienoa Eki!

Tero Mähönen M55 puolikkaalla sarjan seitsemäs ja aika 1:40:21.

Juoksut on juostu tai nähty Bukarestissa ja on aika aterialle! Hippoksen maratonkerho Bukarestissa 2024